ravago veliki

Objavljen Vodič za Meru 3 IPARD programa

Objavljen Vodič za Meru 3 IPARD programa

Očekuje se konkurs za preradu voća, povrća, mesa i mleka na kojem će moći da učestvuju mikro, mala i srednja preduzeća i zadruge

Uprava za agrarna plaćanja objavila je Vodič za Meru 3 IPARD programa – Investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketinga poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva.  

Javni poziv iz ove mere IPARD-a, na kojem će moći da konkurišu mikro, mala i srednja preduzeća, kao i zadruge koje se bave preradom voća, povrća, mesa i mleka biće, po najavama nadležnih, raspisan za par dana. Na raspolaganju korisnicima, kako je predviđeno, biće blizu 10 miliona evra po ovom konkursu. 

Vodič za korisnike pojašnjava ciljeve i namenu IPARD II programa, način korišćenja i uslove za dobijanje sredstava, finansiranje projekata, kontrolu, postupke i potrebnu dokumentaciju za sprovođenje Mere 3.

Takođe, na zvaničoj internet stranici UAP mogu se pronaći i uputstva za prikupljanje određene dokumentacije, kao i propise koji definišu nacionalne uslove koji se odnose na zaštitu životne sredine, javnog zdravlja, dobrobit životinja i bezbednost na radu  (http://uap.gov.rs/mera-3-investicijeu-fizicku-imovinu-u-vezi-sa-preradom-i-marketingompoljoprivrednih-proizvoda-i-proizvoda-ribarstva/).

Vodič za Meru 3 IPARD programa:

icon
Document PDF, 1.53 MB, 128 downloads, 28 Mar, 2018 11:40

 

Poslednja izmena
Tagovi: vodič ipard prerada
Vojvodina Agrar
Poljoprivrednik
NS tim
Savet za stampu
Poljoprivreda info
Poljosfera