delta

Pomozimo Žoltu da se leči

Pomozimo Žoltu da se leči

Apel portala web.info.rs na sve ljude dobre volje, da u skladu sa željom i mogućnostima, finansijski pomognu Žoltu da ode na lečenje

Žolt Čikoš iz Novog Bečeja ima 33 godine i boluje od karcinoma jednjaka i traheje.

Godine 2013. dijagnostikovana je bolest i Žolt je operisan u Kliničkom centru u Beogradu. Nakon 3 godine ponovo se pojavio karcinom, a obzirom da nova operacija nije mogla da se uradi, Žolt je upućen u Istitut za Onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici gde je prvo primao radioterapiju, a zatim i hemoterapiju. Zaključak onkologa iz kamenice je da se radioterapija više ne može primati, a da bi hemoterapija bila štetna po ostale organe. Pošto su iscrpljene sve mogućnosti lečenja u Srbiji doktor je savetovao nastavak lečenja u Turskoj. Republički fond za zdravstveno osiguranje ne porkiva troškove lečenja, koje iznosi 13.000 evra.

Žolt živi sa majkom od čije skromne penzije nisu u mogućnosti da finsansiraju lečenje.

U poslednje vreme Žoltu se pogoršalo zdravstveno stanje i otežano guta. Pored ove opake bolesti ni vreme mu nije saveznik i potrebna je hitna reakcija.

Apelujemo na sve ljude dobre volje, da u skladu sa željom i mogućnostima, finansijski pomognu Žoltu da ode na lečenje. Njemu bi to mnogo za život značilo.


Uplatu novčane pomoći možete izvršiti na račune:
Dinarski račun: 160-0200100121521-57
Devizni račun: IBAN RS35-160-0230200066729-13 Swift code: DBDBRSBG

Banca Intesa na ime Žolt Čikoš

 

Vojvodina Agrar
Poljoprivrednik
NS tim
Savet za stampu
Poljoprivreda info
Poljosfera