ravago veliki

Na Sajmu najskuplji Holmer od 700.000 evra

Na Sajmu najskuplji Holmer od 700.000 evra

Kombajn za šećernu repu Terra Dos T4 - garantuje najbolje rezultate u vađenju slatkog korena

Posetioci 84. međunarodnog poljoprivrednog sajma su u prilici da premijerno na štandu “Almex” vide kombajn za šećernu repu Terra Dos T4. Taj kombajn postavio je nove standarde u radu s obzirom na odlične rezultate u dosadašnjem radu, a cena mu je 700.000 evra+PDV.

Zahvaljujuću jedinstvenom sistemu Easy Lift Holmer garantuje najbolje rezultate u vađenju šećerne repe. Zahvaljujući maloj masi konstrukcije u radu je obezbeđeno očuvanje zemljišta usled smanjeng pritiska na podlogu. Terra Dos T4 izdvaja se i po tome što ima tri osovine. Novi koncept šasije sa integrisanim senzorom nagiba obezbeđuje stabilnost u svim situacijama, a inteligentni sistem Holmer EcoPower doprinosi najboljim performansama uz smanjenu potrošnju goriva.  

Pogon na Terra Dos T4 obezbeđuje Mercedes Benz šestocilindrični motor koji ima maksimalno 625 KS. Motor karakteriše visok obrtni moment koji dostiže na malom broju obrtaja što utiče kako na smanjenu potrošnju goriva tako i na smanjenu buku u kabini što ergonosmski standard podiže na viši nivo. Potrošnja goriva ovog kombajna u veoma zahtevnoj energetskoj operaciji je oko 30 litara po hektaru. 

Bunker za slatki koren je zapremine 30 tona a njegovo pražnjenje se postiže preko elevatora za samo  55 sekundi.

(Novosadski sajam)

Vojvodina Agrar
Poljoprivrednik
NS tim
Savet za stampu
Poljoprivreda info
Poljosfera