ravago veliki

Specijalna ponuda Agrostandarda i e-Kooperative donosi popust i do 200€

Specijalna ponuda Agrostandarda i e-Kooperative donosi popust i do 200€

Članovi e-Kooperative mogu da nabave četiri proizvoda iz ponude ”Agrostandarda” po pojednostavljenoj proceduri i dodatno sniženim cenama

Novosadske firme “Agrostandard” i “Agroposrednik” saopštile su da su sklopile poslovno partnerstvo zahvaljujući kojem svi zainteresovani članovi e-Kooperative, prve internet poljoprivredne zadruge u Srbiji, imaju priliku da po specijalnim akcijskim cenama nabave neke od proizvoda iz bogate ponude “Agrostandarda”.

“Agrostandard” je, u stvari, poljoprivredni sektor u okviru preduzeća “Standard 001” DOO koje se bavi uvozom, trgovinom i proizvodnjom, i generalni je zastupnik nekoliko evropskih kompanija.

Članovi e-Kooperative mogu da nabave četiri proizvoda iz ponude ”Agrostandarda” po pojednostavljenoj proceduri i dodatno sniženim cenama:

Presu POLJOSTROJ PVP-351

Presa koja se proizvodi po licenci firme CLAAS, savremeno je rešenje mašine za istovremeno sakupljanje i baliranje pokošenih trava, sena, slame, kukuruzovine i ostalih biljnih kultura namenjenih za proizvodnju stočne hrane ili industrijsku preradu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Za sve nabavke preko e-Kooperative Agrostandard odobrava popust od 200€

Tifon FERBO RAIN G63/200

Kompanija Ferbo počela je sa radom sedamdesetih godina prošlog veka i prva je u Italiji u sektoru navodnjavanja. Ferbo Rain program za navodnjavanje poseduje inovativne sposobnosti i ima nisku atmosfersku apsorpciju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za sve nabavke preko e-Kooperative Agrostandard odobrava popust od 100€

Prikolicu CAPROLL 10t

Model 10t turskog proizvođača traktorskih prikolica CAPROLL se profilisao kao „best-buy“ na tržištu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za sve nabavke preko e-Kooperative Agrostandard odobrava popust od 140€

Nošenu prskalicu LUKAS HOLLAND 600l

Prskalica turskog proizvođača Lukas Holland ima radni zahvat od 12 m, sa fiksnom granom, i kapacitet pumpe od 80 l/min. Pumpa je dvosmerna (može i da vuče vodu). Svaka prskalica dolazi sa kardanom, usisnom korpom i usisnim crevom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za sve nabavke preko e-Kooperative Agrostandard odobrava popust od 80€

KAKO KUPITI?

Više detalja o ponuđenim proizvodima i načinu kupovine preko e-Kooperative možete saznati na adresi www.e-kooperativa.rs/specijalna-ponuda-agrostandarda-i-e-kooperative.

 

Poslednja izmena
Vojvodina Agrar
Poljoprivrednik
NS tim
Savet za stampu
Poljoprivreda info
Poljosfera