ravago veliki

Mladi su zakon na severu Vojvodine

Mladi su zakon na severu Vojvodine

Konkurs otvoren u Severobanatskom, Severobačkom i Srednjebanatskom okrugu

Konkurs "Mladi su zakon" za omladinske volonterske projekte raspisan je za Srednjobanatski, Severnobački i Severnobanatski okrug i ima za cilj podsticanje aktivizma, volontiranja i pružanja podrške mladima da doprinesu boljem životu u mestu u kome žive.

Rok za prijavu predloga projekata je 15. januar 2017. godine.

Na konkurs mogu da se prijve udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova/članica, kao što su đački i studentski parlamenti, omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Srednjebanatstkog, Severnobačkog i Severnobanatskog okruga. Neformalne grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu.
Predloženi omladinski volonterski projekti treba da budu sprovedeni u periodu od 16. februara do 15. maja 2017. godine.

Vrednost jednog projekta može iznositi između 40.000,00 i 100.000,00 dinara.

Detaljnije informacije o temama konkursa, uslovima i načinu prijave, kao i sami prijavni obrasci, mogu se pronaći na internet prezentaciji Somborskog edukativnog centra.

Konkurs sprovodi Resurs centar za Srednjebanatski, Severnobački i Severnobanatski okrug, Centar lokalne demokratije, u saradnji sa Zrenjaninskom omladinskom razvojnom organizacijom – ZORO, Kancelarijom za mlade Grada Subotice, Kancelarijom za mlade Grada Kikinde i Somborskim edukativnim centrom, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta.

S. G.

Projekat "Mladi na selu, 50 priča ZA" sufinansirao je Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama. Napomena:  „Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva”.

Poslednja izmena
Vojvodina Agrar
Poljoprivrednik
NS tim
Savet za stampu
Poljoprivreda info
Poljosfera