ravago veliki

Prvi sajam mladih poljoprivrednika sutra u Novom Sadu

Prvi sajam mladih poljoprivrednika sutra u Novom Sadu

SUMP organizuje konferenciju i izložbu proizvoda na Novosadskom sajmu

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika SUMP organizuje od 5. do 7. oktobra 1. sajam mladih poljoprivrednika u hali Master centra Novosadskog sajma.

Prvog dana manifestacije, koja se organizuje uz pomoć Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, biće održana i konferencija o mladim poljoprivrednicima i privrednicima  „Mladi privrednik u poljoprivredi“. Konferencija počinje u 18:00 časova (5. oktobra) u velikoj sali Privredne komore Vojvodine, a tom prilikom biće predstavljeni primeri mladih poljoprivrednika iz prakse koji su od svog proizvoda pokrenuli proizvodnju i kao takvi su konkuretni na tržištu.  

Učestvovaće predstavnici SUMP-a, mladi poljoprivrednici i privrednici kao i predstavnici Minstarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Pokrajinksog sekretarijata za poljoprivredu, Pokrajinksog sekretarijata za privredu i turizam i predstavnici Grada Novog Sada.

Izložba proizvoda mladih poljoprivrednika trajaće do 7. oktobra u Master hali Novosadskog sajma,  uporedo sa Sajmom turzma.

Poslednja izmena
Vojvodina Agrar
Poljoprivrednik
NS tim
Savet za stampu
Poljoprivreda info
Poljosfera