ravago veliki

Poziv za B2B susrete

Poziv za B2B susrete

Centar za organsku proizvodnju Selenča, Organic Mreža i Evropska preduzetnička mreža, Vas poziva da uzmete učešće u međunarodnim poslovnim susretima AgroOrganicB2B koji će se organizovati u okviru 10. Foruma o organskoj proizvodnji 30. septembra 2016. godine u Selenči.

Teme:

proizvodnja i trgovina organskom hranom i pićem

organska semena i sadni materijal

zaštitna sredstav u organskoj poljoprivredi

poljoprivredne mašine i oprema

ambalaža 

obnovljive energije

proizvodna oprema

primenjena nauka i istraživanja

inovativne tehnologije u organskoj proizvodnji

partnerska saradnja na projektima finansiranim od strane EU

Međunarodni poslovni susreti imaju za cilj da dodatno pomognu preduzećima da lakše i brže dođu do domaćih i ino-partnera u okviru Foruma. Preduzeća koje se prijave dobijaju mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za saradnju.

Na osnovu ovog izbora, organizator svakom od učesnika dodeljuje spisak sastanaka, sa tačno određenim mestom, vremenom i informacijom o potencijalnim partnerom, nekoliko dana unapred.

Organizatori žele da podstaknu poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmene proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima i sl., ali i saradnju u oblasti razmene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Učešće na događaju je besplatno, a učesnici moraju sami sebi obezbediti troškove prevoza i smeštaja. Organizatori Foruma su na raspolaganju za asistenciju oko organizacije.

Prijavu za međunarodne poslovne susrete AgroOrganicB2B možete izvršiti preko linka: http://agroorganic2016b2b.talkb2b.net/

Rokovi:

18.09.2016: Online registracija

22.09.2016: Odabir interesantnih profila i zakazivanje B2B sastanaka

30.09.2016: Međunarodni poslovni susreti "AgroOrganicB2B"

Kontakt:

Centar za organsku proizvodnju Selenča

info@organiccentar.rs

 

Poslednja izmena
Vojvodina Agrar
Poljoprivrednik
NS tim
Savet za stampu
Poljoprivreda info
Poljosfera