ravago veliki

Produžen NLB organic konkurs

Produžen NLB organic konkurs

1,5 miliona dinara za najbolje ideje iz organske proizvodnje.

NLB banka Beograd i ove godine organizuje konkurs za najbolje projekte iz oblasti proizvodnje i prerade organske hrane. Imajući u vidu ujednačenost u kvalitetu projekta koji su proteklih godina pristizali na ovaj konkurs, NLB banka je ove godine odlučila da dodeli tri ravnopravne nagrade u iznosu od po 500.000 dinara.

Projekat se zahvaljujući produženom roku dostave može prijaviti za dobijanje nagrade do 7. juna elektronski na email adresu organic@nlb.rs ili poštom na adresu: NLB banka a.d., Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 165v, 11070 Novi Beograd sa naznakom „Konkurs za najbolj projekat proizvodnje i prerade organske hrane“.

Pravo učešća na konkursu imaju registrovana poljoprivredna gazdinstva pod uslovom da imaju sertifikat ili se nalaze u postupku sertifikacije za organsku proizvodnju. Mogu da konkurišu i oni koji imaju grupni sertifikat i ugovor sa organizatorom proizvodnje.

Projekat mora da sadrži kratak opis projekta, detaljan opis aktivnosti na njegovoj realizaciji, troškove realizacije, očekivane rezultate i vremenski okvir realizacije, podatke o registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu, dokaz o sertifikaciji. Za proizvođače kooperante potreban je grupni sertifikat i ugovor sa organizatorom proizvodnje.

Formular za pripremu projekta  može se pronaći na web stranici NLB banke.

Rezultati konkursa biće objavljeni  najkasnije do 1. avgusta 2018. godine.

NLB organic konkurs  održava se već sedam godina i do sada je na njemu učestvovalo 300 projekata.

(Agrosmart)

Vojvodina Agrar
Poljoprivrednik
NS tim
Savet za stampu
Poljoprivreda info
Poljosfera