ravago veliki

Bespovratno 190 miliona dinara za uređenje atarskih puteva

Bespovratno 190 miliona dinara za uređenje atarskih puteva

Pokrajina odobrava bespovratno do 40 odsto od ukupno prihvatljivih troškova, a preostali iznos obezbeđuje korisnik sredstava. Po prijavi maksimalno 20 miliona.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za sufinansiranje uređenja atarskih puteva i otresišta na teritoriji AP Vojvodine u 2018. godini.
Cilj je uređenje atarskih i prilaznih atarskih puteva sa izradom završnog sloja od čvrstih kompaktnih materijala, kako se navodi u Konkursu, najmanje do nivoa tucanika ili struganog asfalta i uređenje otresišta. 

Ukupan iznos bespovratnih sredstava koji se dodeljuje po ovom konkursu jeste 190.000.000,00 dinara, a ukupan iznos bespovratni iznos po jednoj prijavi je do 20.000.000,00 dinara.

Korisnicima se odobrava bespovratno do 40 odsto od ukupno prihvatljivih troškova, a preostali iznos obezbeđuje korisnik sredstava.

Sufinansiraće se troškovi radova i materijala za uređenje atarskih puteva, prilaznih atarskih puteva i otresišta, u koje spadaju pripremni, zemljani radovi i radovi na izgradnji kolovozne konstrukcije od čvrstih kompaktnih materijala.

Pravo da konkurišu imaju jedinice lokalne samouprave s teritorije AP Vojvodine.

Konkurs je otvoren zaključno sa 28.03.2018. godine.

Korisnik sredstava dužan je da iskoristi dodeljena sredstava do 31.10.2018. godine.

Tekst konkursa moze se preuzeti ovde.

(Agrosmart)


 

Vojvodina Agrar
Poljoprivrednik
NS tim
Savet za stampu
Poljoprivreda info
Poljosfera