ravago veliki

MK Group donirala 3,5 tona proizvoda Crvenom krstu

MK Group donirala 3,5 tona proizvoda Crvenom krstu

Crveni krst Srbije već 143 godine kontinuirano pruža pomoć najugroženijem stanovništvu.

Kompanija MK Group organizovala je veliku humanitarnu akciju u okviru koje je donirala 3,5 tona svojih proizvoda korisnicima narodnih kuhinja pri Crvenom krstu u Novom Sadu, Vrbasu, Malom Iđošu, Bačkoj Topoli i Sremskim Karlovcima.

MK Group je saopštila da, kao jedna od najvećih i najuspešnijih kompanija u zemlji, kontinuirano radi na poboljšanju uslova i kvaliteta života u svih 70 lokalnih zajednica u kojima posluje. 

"U proteklih pet godina sproveli smo više od 480 društveno odgovornih akcija sa ciljem da MK Group učvrsti status stabilnog i pouzdanog partnera u tim opštinama, što potvrđuje da je društvena odgovornost jedna od osnovnih vrednosti našeg sistema", istakla je direktorka korporativnih poslova MK Group Aleksandra Stojanović

Navodi se i da je Crveni krst Srbije već 143 godine kontinuirano pruža pomoć najugroženijem stanovništvu u zemlji kroz svoje aktivnosti i programe. 

"Jedan od najefikasnijeg sistema odgovora na najosnovnije potrebe čoveka, potrebe za hranom, danas jeste Program narodnih kuhinja Crvenog krsta u Srbiji. Vrednost ove donacije, koja je usmerena na najugroženije korisnike ovog Programa u pet sredina, pored direktne podrške u ishrani, ogleda se i u pogledu pozitivnog primera društveno odgovornog poslovanja", rekla je generalna sekretarka Crvenog krsta Srbije Vesna Milenović.

(Agrosmart)

Poslednja izmena
Vojvodina Agrar
Poljoprivrednik
NS tim
Savet za stampu
Poljoprivreda info
Poljosfera