ravago veliki

Odložen prvi Novosadski AgroShow

Odložen prvi Novosadski AgroShow

Rok za prijavlu izlagača, učesnika i sponzora produžen do petka 16. marta.

Organizatori prvog Novosadskog Agroshow-a, saopštili su da je na molbu izlagača i učesnika, ova manifestacija odložena za drugu polovinu marta, a da je rok za prijavljivanje izlagača, učesnika i sponzora produžen do petka, 16. marta.

Ova poljoprivredna manifestacija posvećena finansijama i inovacijama u agraru, u organizaciji poslovno-poljoprivrednog portala AgroFin.rs, prvobitno je trebalo da bude održana u subotu, 10. marta 2018. godine, u Sportskom i poslovnom centru „Vojvodina“ (Spens) u Novom Sadu.

Organizatori su naveli da će o novom, tačnom terminu održavanja ove manifestacije, javnost biti blagovremeno obaveštena i ponovo su pozvali sve zainteresovane posetioce, sponzore i izlagače, da budu deo prvog Novosadskog Agroshow-a.

Svi izlagači i sponzori dobiće besplatnu reklamu u trajanju od šest meseci na specijalizovanom portalu www.AgroFin.rs, u sekciji „Firme“, kao i specijalne popuste za oglašavanje putem banera na portalu i u štampanom izdanju časopisa AgroFin.

Dodatne informacije o manifestaciji i uslovima učestvovanja mogu se dobiti putem mejl adrese agroposrednikdoo@gmail.com ili na broj telefona 063/530-590.

(Agrofin, Agrosmart)

Vojvodina Agrar
Poljoprivrednik
NS tim
Savet za stampu
Poljoprivreda info
Poljosfera