ravago veliki

Otvoren medijski konkurs Selenča Organik

Otvoren medijski konkurs Selenča Organik

Centar za organsku proizvodnju Selenča dodeliće novinarske nagrade za najbolje priloge koji promovišu ovu vrstu poljoprivrede 28. septembra na 12. Forumu organske proizvodnje. 

Centar za organsku proizvodnju Selenča (COPS) raspisuje po drugi put konkurs za novinarsku nagradu "Selenča organic" za medijske priloge koji se bave temama organske proizvodnje. 

Prilozi bi trebalo da promovišu organsku proizvodnju i one koji se bave organskom proizvodnjom, a objavljeni su u štampanim, elektronskim i internet medijima (novinski prilog, radijski, televizijski i internet prilog), od nacionalnog, regionalnog i lokalnog značaja.

Uslovi konkursa

Dobitnica nagrade za 2017. Aleksandra Milić iz lista Poljoprivrednik i Đuro Bocka, osnivač COPS-a

Mogu da se prijave autori koji žive i rade na teritoriji Srbije i koji imaju najmanje 18 godina. 

Rad mora biti objavljen u mediju u Srbiji i mora imati vidljivo obeležje medija u kojem je objavljen.

Svaki učesnik (ili grupa autora) na konkurs može da pošalje JEDAN rad, koji je objavljen od 01. septembra 2017. godine do 17. septembra 2018. godine.

Uz rad treba dostaviti prijavni formular koji ćete pronaći ispod teksta i kratku biografiju autora.

Radovi se dostavljaju poštom na adresu: Centar za organsku proizvodnju - za nagradni konkurs, Maršala Tita 179, 21425 Selenča ili mejlom selencaorganic@gmail.com.

Radovi mogu biti objavljeni na srpskom jeziku ili na jezicima nacionalnih zajednica, uz koji je potrebno poslati prevod na srpski jezik.

U svakoj od četiri kategorije dodeljuje se po jedna nagrada - studijsko putovanje i paket organskih proizvoda.

Za dodatne informacije osoba za kontakt je Mirjana Damjanović Vučković kojoj se možete obratiti mejlom: mirjana.damjanovicvuckovic@gmail.com ili telefonom: 069 707 217.

Nagrađeni će o rezultatima konkursa biti obavešteni najkasnije 22. septembra 2018. godine i obavezuju se da će doći na dodelu nagrada u Selenču. Putne troškove (cena autobuske karte ili benzina) plaća organizator konkursa.

Konkurs traje od 20.06.2018. do 17.09.2018. godine u 20 časova (prvi ponedeljak u septembru). Nagrade će biti dodeljene 28. septembra 2018. godine u Selenči, kada se održava 12. Forum o organskoj proizvodnji. Medijski pokrovitelj Foruma u Selenči biće portal Agrosmart.

Dobitnici prošlogodišnje nagrade "Selenča Organik" su Aleksandra Milić, noviinarka lista Poljoprivrednik, Aleksandra Bundalo, novinarka RTV-a i Vanja Milosavljević, novinarka produkcije Atlas. 

Tekst konkursa možete pogledati ovde: 

icon
Document PDF, 464.74 KB, 20 downloads, 20 Jun, 2018 12:05
icon
Document DOC, 179.50 KB, 20 downloads, 20 Jun, 2018 12:07

M. L. 

Vojvodina Agrar
Poljoprivrednik
NS tim
Savet za stampu
Poljoprivreda info
Poljosfera