ravago veliki

Savetovanje agronoma i poljoprivrednika na Zlatiboru

 Savetovanje agronoma i poljoprivrednika na Zlatiboru

Skup traje od 27. do 31. januara. Biće predstavljena najnovija dostignuća u tehnologiji i gajenju ratarskih i povrtarskih biljaka, a u planu su i brojne panel diskusije.

Novosadski Institut za ratarstvo i povrtarstvo od 27. Do 31. Januara na Zlatiboru po 53. put organizuje tradicionalno “Savetovanje agronoma i  poljoprivrednika Srbije”. Ovo savetovanje svake godine okuplja agronome, poljoprivredne proizvođače, predstavnike savetodavnih službi, nastavnike srednjih poljoprivrednih škola, organizatore proizvodnje, prerade i prometa, predstavnike ministarstva i brojne medije.

Uporedo sa ovim Savetovanjem biće održan i 45. Simpozijum “Poljoprivredna tehnika” u organizaciji Departmana za poljoprivredniu tehniku Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu.

Tokom trajanja skupova biće predstavljena najnovija dostignuća u tehnologiji i gajenju ratarskih i povrtarskih biljaka, a u planu su i brojne panel diskusije na kojima će učestvovati predstavnici nadležnih institucija. Više informacija o ovom skupu može se pročitati na sajtu nsseme.com

S.K.

 

Poslednja izmena
Vojvodina Agrar
Poljoprivrednik
NS tim
Savet za stampu
Poljoprivreda info
Poljosfera