ravago veliki

Uz Agromarket do većih prinosa i profita

Uz Agromarket do većih prinosa i profita

Kompanija „Agromarket“ tradicionalno počinje proizvodnu godinu druženjem sa poljoprivrednicima koji žele da unaprede proizvodnju.

Tradicionalno, peti put zaredom služba marketinga Agro divizije kompanije Agromarket započinje poslovnu godinu druženjem sa ratarima i voćarima koji su u proteklim godinama pokazali ne samo želju već i spremnost da svoju poljoprivrednu proizvodnju uzdignu na nivo koji obezbeđuje viskok kvalitet proizvoda i profitabilnost.  A sve to poštovanjem tehnologije koju propisuju saradnici Stručne službe i Sektora Ishrana bilja i navodnjavanje kompanije Agromarket.

Novi Sad, odnosno restoran „Ribarac“ su 18. i 19. januara ugostili preko 400 poljoprivrednih proizvođača iz zemlje ali i iz okruženja na seminaru pod nazivom “Zajedno do novih saznanja”.

Bila je to prilika da se detaljno analizira prethodna godina, a na bazi stečenog iskustva i novih informacija predstave nova tehnološka rešenja u savladavanju brojnih biotskih i abiotskih činilaca koji mogu biti ograničavajući faktor poljoprivredne proizvodnje. U tome su im pomogle kolege Dragan Lazarević, Milan Sudimac, Ivan Valent, Miloš Stojanović i Goran Radovanović, saradnici kompanije Agromarket, kao i Srđana Petrović, stručna saradnica kompanije “DowDuPont” koja je predstavila “Delegate 250 WG” insekticid poslednje generacije za primenu u voćarstvu, odnosno Goran Puhar, saradnik kompanije “BASF” koji je predstavio novi fungicid “Priaxor” koji se primenjuje u strninama.

Naravno, stručni deo seminara se “prelio” u izuzetno prijatno druženje sa tamburašima u restoranu “Alaska barke” za željom da godina pred nama donese dobar berićet i ponovno druženje januara 2019. godine.    

Izvor:Agrosvet

Vojvodina Agrar
Poljoprivrednik
NS tim
Savet za stampu
Poljoprivreda info
Poljosfera